Veșnic curioși, creativi și receptivi la idei noi… fanii pop art sunt o sursă inepuizabilă de energie! Culorile vibrante, colajele și imprimeurile atipice sunt mai mult decât o carte de vizită, reprezentând abilitatea lor de a transforma banalul în inedit.
Dacă te întrebai cum ar arăta o bucătărie amenajată în manieră pop art, ei bine, să știi că nu ești singurul. La fel am făcut și noi, fiind cuceriți de acest stil plin de personalitate. Rezultatul? Un articol care abia așteaptă să te încânte prin sfaturile sale și să-ți învăluie spațiul pentru gătit într-o estetică dinamică, din care buna dispoziție este de nelipsit.
Retro, un cuvânt cheie
Înainte de toate, trebuie să știi că elementele retro sunt o necesitate. Ele devin un corespondent direct al anilor ’50 și ’60, perioadă în care curentul pop art s-a născut.
Ca atare, mobilierul din lemn, cu finisaje lăcuite și detalii voluminoase, este o alegere foarte bună. Și jocurile geometrice – redate prin linii drepte, colțuri rotunjite și chiar forme abstracte – sunt utile pentru conturarea unei atmosfere autentice.
Când vine vorba despre electrocasnice, poți opta pentru un cuptor electric Country, care îmbină aspectul oțelulului emailat cu accesoriile aurii. Aerul său vintage sporește farmecul designului, iar cele 8 funcții de gătire te ajută să diminuezi timpul alocat preparării mâncării. În plus, dispune și de un timer mecanic, practic și chic deopotrivă.
Accesoriile, piesa de rezistență
Alegerea accesoriilor este, fără îndoială, una dintre cele mai amuzante etape ale procesului. E momentul în care posterele și revistele tale se vor bucura de toată atenția meritată! Poți realiza un panou cu diverse colaje sau poți achiziționa niște tablouri canvas tematice.
Nu te rezuma însă doar la acest tip de ornamente, întrucât și materialele textile joacă un rol esențial. Așadar, orientează-te către perdele și fețe de masă cu buline, elemente abstracte sau modele din benzi desenate. Un alt pont la acest capitol? Vinilurile pot fi atât decorațiuni pentru pereți, cât și niște suporturi de farfurii minunate!
Accentele de culoare, o formă de exprimare
Frumusețea acestui stil constă în libertatea foarte mare de exprimare. Explozia de culori nu doar că spune multe despre tine și despre preferințele tale, însă reușește să anime mediul mai bine decât orice, să creeze puncte focale (punând în valoare anumite zone) și să alunge monotonia.
Vopsește interiorul în nuanțe cât mai intense și nu te feri să integrezi o protecție pentru perete (de tip „backsplash”) cu o grafică de efect. Accente interesante poți obține și prin combinarea unei chiuvete albe cu o baterie de culoarea bronzului. Pentru un contrast și mai puternic, poți oricând să mergi pe clasicele nonculori. Important este să îți lași imaginația să zboare, pentru că restul vine de la sine.
Cum poți evita efectul de aglomerare?
Fiind extrem de plină de viață, estetica pop art are uneori ca efect senzația de aglomerare. Ce înseamnă asta? Că trebuie să te concentrezi în mod special pe fluiditatea spațiului. Totuși, nu ai niciun motiv de îngrijorare, pentru că articolele încorporabile sunt un ajutor de nădejde în optimizarea spațiului.
O combină frigorifică Franke, cu un volum net total de 395 lt, va aduce un plus de mobilitate, la fel ca o mașină de spălat vase, dotată cu 10 programe, inclusiv Eco 50, Eco sau spălare rapidă. Partea cea mai bună? Suprafețele lor albe îți permit să fii creativ și să le personalizezi după bunul plac!
Nu uita că pe frankemagazinonline.ro găsești o multitudine de electrocasnice inovatoare, gata să ofere bucătăriei tale aspectul dorit! Profită de toate sugestiile de mai sus și fă acum schimbarea dorită!
Noi îți urăm multă inspirație și spor la cumpărături!
Lasa un comentariu
You must be logged in to post a comment.