Te-ai întrebat vreodată ce îți este necesar pentru a putea face artă în bucătărie? Îți spunem noi: e vorba despre răbdare, îndemânare și, desigur, echipamente adecvate nevoilor culinare. În asentiment cu echipa Franke, Chef Jakob Hausmann a făcut o demonstrație în cadrul unei sesiuni de gătit. Rezultatul? Plin de savoare și cu un aspect extrem de apetisant.
Totul se naște din pasiune
Talentul gastronomic este adus la viață de pasiune și se dezvoltă prin muncă. Chef Jakob Hausmann a învățat de mic, de la mama lui, să prepare rețete delicioase cu ingrediente de sezon, proaspete și naturale.
A absolvit școala de bucătari în Elveția, iar de-a lungul anilor s-a dedicat perfecționării lui. Pentru că și-a dorit să ducă totul la un alt nivel, a obținut 2 diplome în cadrul unor cursuri de bucătărie moleculară din țara natală. Mai mult decât atât, în anul 2013 a primit Medalia de Argint alături de echipa regională a României la Salonul Culinar Mondial – Basel.
Preparate de excepție, echipamente pe măsură
Nu e un secret pentru nimeni faptul că fiecare fel de mâncare are cerințe specifice de gătire. De la suprafața vasului, la temperatura și timpul de coacere, toate influențează gustul final. Așadar, Chef Hausmann a folosit echipamentele Franke, recunoscute pentru funcționalitățile inovatoare, utilizarea intuitivă și designul modern.
Cuptorul electric FMY 99 HS BK a facilitat procesul de preparare prin distribuția optimă a căldurii, însă și pe cel de curățare, fiind dotat cu un sistem pe bază de abur pentru eliminarea reziduurilor alimentare. Combina frigorifică FCB400V NE E a avut grijă să păstreze prospețimea ingredientelor prin intermediul compartimentului 0°C, în timp ce plita cu hotă integrată Mythos-2gether a permis prăjirea lor fără ca mirosul să acapareze spațiul pentru gătit. În plus, chiuveta Maris din Fragranite, cu tehnologie Sanitized și ioni de argint ce previn germenii, alături de bateria Active Plus cu jet dublu, care dispune de cartuş ECO ce limitează debitul și temperatura apei deopotrivă, au făcut ca spălarea și pregătirea alimentelor să fie o joacă de copii.
O fotografie cât o mie de cuvinte
Pentru că știm că-ți dorești să vezi cu ochii tăi cum a decurs sesiunea de gătit a lui Chef Jakob Hausmann, am imortalizat câteva momente pentru tine. Sperăm să te inspire și să-ți ofere curajul de a experimenta cât mai mult în bucătărie și revenim cu detalii despre preparatele realizate, în curând
Nu uita că toate electrocasnicele folosite de acest maestru bucătar sunt la un click distanță, chiar pe frankemagazinonline.ro!
Lasa un comentariu
You must be logged in to post a comment.