Ingrediente:
- 6 ouă de prepeliță
- 6 roșii cherry
- de asemenea, 6 bulgărași de mozzarella
- iaurt grecesc
- germeni bio de ceapă roșie
Mod de preparare:
Se pun la fiert ouăle de prepeliță. După ce au fost fierte tare, se curăță de coajă.
Se spală roșiile și se taie undeva puțin deasupra codiței. Cu ajutorul unei lingurițe se scoate interiorul.
Mai apoi, se așeaza germenii pe farfurie, se pun “în picioare” ouăle de prepeliță, roșiile deasupra pe post de “pălăriuță”, iar apoi se “pictează petele” cu ajutorul unui tub de plastic, special pentru plaiting sau cu ajutorul unei pungi de plastic, tăiată la colț și umplută cu iaurt grecesc.
Bulgarasii de mozzarella se pun ca atare.
Poftă bună și spor la creat!
Mai multe rețete găsiți AICI, dar și pe pagina partenerilor noștri de la Cooking at Home.
Dacă ți-a făcut plăcere să citești acest articol, te-ar mai putea interesa și:
Lasa un comentariu
You must be logged in to post a comment.