Ingrediente:
- 4 ouă de prepeliță
- 1 cartof mare
- sare
Mod de preparare:
Se curăță, se spală și se dă prin răzătoarea mare cartoful.
Mai apoi, se scurge bine de amidon, se amestecă cu un praf de sare și se așează în forme de brioșe. Se dă forma unui cuib, aranjând cartoful și pe lateralele formei. După asta, se introduc la cuptor pentru aproximativ 25 de minute la 175 de grade Celsius.
Între timp se pun la fiert ouăle de prepeliță. Este necesar să fie lăsate 10 minute de când începe apa să fiarbă. Se lasă la racit și se descojesc.
Se servesc împreună!
Se pot servi și cu iaurt grecesc.
Mai multe rețete găsiți AICI, dar și pe pagina partenerilor noștri de la Cooking at Home.
Dacă ți-a făcut plăcere să citești acest articol, te-ar mai putea interesa și:
Lasa un comentariu
You must be logged in to post a comment.