Sărbătorile Pascale reprezintă o perioadă importantă pentru toți.
Dorim să vă ajutăm cu trei idei pentru felul principal pentru masa de Paști. Niște preparate tradiționale pentru acestă perioadă.
Ne-am gândit să vă oferim trei feluri diferite de carne și modul de preparare al acestora. Idei pentru aperitive sau desert găsiți tot pe site-ul nostru.
O rețetă cu origini în Ungaria, un fel de mâncare clasic și care se poate realiza cu orice fel de carne: Gulaș cu carne de miel
Este celebră expresia ”Cea mai bună legumă este carnea de porc”, dar următoarea rețetă aduce și legume în compoziție: Coaste de porc și cartofi la cuptorCarnea de curcan este folosită de mulți dintre noi ca înlocuitor pentru porc, vită sau pui. Vă propunem o rețetă simplă și delicioasă: Pulpe de curcan și cartofi
Sărbători fericite!
Mai multe rețete găsiți AICI, dar și pe pagina partenerilor noștri de la Cooking at Home.
Dacă ți-a făcut plăcere să citești acest articol, te-ar mai putea interesa și:
Lasa un comentariu
You must be logged in to post a comment.