Sărbătorile Pascale reprezintă o perioadă importantă pentru toți.
Dorim să vă ajutăm cu trei idei pentru felul principal pentru masa de Paști. Niște preparate tradiționale pentru acestă perioadă.
Ne-am gândit să vă oferim trei feluri diferite de carne și modul de preparare al acestora. Idei pentru aperitive sau desert găsiți tot pe site-ul nostru.
O rețetă cu origini în Ungaria, un fel de mâncare clasic și care se poate realiza cu orice fel de carne: Gulaș cu carne de miel
Este celebră expresia ”Cea mai bună legumă este carnea de porc”, dar următoarea rețetă aduce și legume în compoziție: Coaste de porc și cartofi la cuptor
Carnea de curcan este folosită de mulți dintre noi ca înlocuitor pentru porc, vită sau pui. Vă propunem o rețetă simplă și delicioasă: Pulpe de curcan și cartofi
Sărbători fericite!
Mai multe rețete găsiți AICI, dar și pe pagina partenerilor noștri de la Cooking at Home.
Lasa un comentariu
You must be logged in to post a comment.